Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Remnant: From the Ashes ετοιμάζεται να υποδεχτεί δωρεάν νέα λειτουργία και επιπλέον Dungeon

*
Gunfire Games και Perfect World Entertainment ανακοίνωσαν ότι το Remnant: From the Ashes ετοιμάζεται να υποδεχτεί ένα καινούριο “Adventure Mode”, καθώς και ένα νέο dungeon μέσω δωρεάν ενημερώσεων στις 12 και 19 Σεπτεμβρίου. Ακολουθεί μια μικρή περιγραφή των ενημερώσεων από την Perfect World Entertainment.



- Adventure Mode (12 Σεπτεμβρίου)
To Adventure Mode θα φέρει ένα νέο επίπεδο εξερεύνησης στο Remnant: From the Ashes επιτρέποντας στους παίκτες να «μηδενίσουν» τις ακόλουθες περιοχές: Ruined Earth, Rhom και Yaesha χωρίς να απαιτείται η επανάληψη της βασικής ιστορίας. Οι παίκτες μπορούν να ενεργοποιήσουν την λειτουργία από το World Stone στο Ward 13 και να διαλέξουν την περιοχή που τους ενδιαφέρει. Μέσω αυτής της λειτουργίας οι παίκτες μπορούν να μαζέψουν αντικείμενα, εμπειρία και οτιδήποτε έχει να προσφέρει το παιχνίδι.

- Νεο Dungeon: Leto’s Lab (19 Σεπτεμβρίου)
Το νέο Dungeon έχει την ονομασία Leto’s Lab και αποτελεί μια αποστολή που μας τοποθετεί στο Research Station Alpha. Το εργαστήριο στήθηκε για να μελετήσει τους μυστηριώδης κόκκινους κρυστάλους με στόχο της χρήση τους ως πηγή ατελείωτης ενέργειας. Ο βασικός ερευνητής, Leto Apostolakis, είχε την θεωρία πως οι κρύσταλλοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να γεφυρώσουν τον χώρο χρόνο και να επιτρέψουν ταξίδια μέσω αυτού.

Το Remnant: From the Ashes είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή για PC, PlayStation 4 και Xbox One. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*